Drejergården er et økologisk landbrug på Midtsjælland tæt ved Hvalsø, 40 minutter fra København. Gården har siden 1987 været ejet og drevet af Torben Larsen og Anne Hertz, med landbrug, mad og værtskab i højsædet.
Gennem tiden er de gamle landbrugsbygninger blevet ombygget til madhus, møderum, undervisnings- og produktionskøkken og værelser for overnattende. Vores gæster er primært virksomheder og organisationer, som ønsker en unik ramme om deres møde, seminar og ligenende. I landbruget produceres brødkorn, hestebønner og kløvergræs og jordenes bruges også til køkken- og urtehaver, som forsyner madhuset. På en hektar af jorden er der gammel, uforstyrret skov med flere hundrede år gamle egetræer. Andre parceller af landbrugsjorden er udlagt til vild natur. Maden og måltidet har været en del af familiens professionelle virke de sidste 20 år. Alle måltider laves af friske, lokale råvarer og er præget af solidt håndværk, enkelthed og æstetik. Gården ligger fredeligt og naturskønt med marker grænsende op til Bidstrup Skov og det fredede Skov-Hastrup Overdrev, der med sine smukke vandreruter og dybe, rene søer er et eventyr for sig.
Drejergården er smukke rammer og nærværende værtskab